SzuperBlog 2012.01.13. 16:08

A Wikipédia ismét megsínylette Dzsudzsák átigazolását

 

A kockább és/vagy a futballszeretőbb olvasók emlékezhetnek, hogy Dzsudzsi előző átigazolásánál szétszedték a focista Wiki oldalát (itt latszik az aktivitás, cikk az esetről, ez pedig az egyik hekkelt változat), most, hogy szintén vagyonokért igazolt át, az új klubbja szócikke került össztűz alá. Úgy látszik a Dynamo Moszkvánál nem akkora esemény Dzsudzsi érkezése, mert az oldal továbbra is buherált állapotban van (kilkk érte)

VIA SZUPERBLOG

 

On January 12, 2012, the club gained Balázs Dzsudzsák (alias Dzsudzsi) from FC Anzhi Makhachkala. Dzsudzsák (who is mentioned in Moscow press as "Bala$z Dz$udz$ak") was very satisfied with his new contract. To quote his own words: "This is the biggest money... I mean biggest moment in my life. Who says Dynamo was not a good choice, is not a Hungarian man and is a liar." So this „little man from Nyírlugos”[5] probably will have a good time in Makhachkala, because of the numberless Hungarian players too (and some of them, for example Péter Deszatnik and Vendel Hornyák was born in Nyírlugos).

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szuperblog.blog.hu/api/trackback/id/tr473542960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dohányzó Zsiráf 2012.01.13. 17:39:09

Pár órával korábban még az szerepelt ott, hogy Balázs Dzsudzsák (on loan from Zimány Linda).
süti beállítások módosítása